zondag 9 november 2014

Klein Wit Visje (kleuren)

Colorino Visje
(deze legplaat kan je hier vinden)

 


Schaduwspel: Klein wit visje (zelfstandige activiteit)
Elk kind krijgt een gekleurde legkaart. Het is de bedoeling dat ze de juiste gekleurde onderwaterdiertjes bij de juiste schaduw leggen.





Schaduwspel: Klein wit visje (klassikaal)
De schaduwkaarten worden in de kring gelegd. Nadien mogen de kleuters proberen om het juiste dier bij de juiste schaduw te plaatsen.



Spel: Tover de kleuren terug
Elk onderwaterdier wordt op een transparant blad getekend. Het is de bedoeling dat de kinderen de kleuren terugtoveren door het transparante blad met een onderwaterdier op, op het juiste gekleurde blad te leggen.



4 opmerkingen:

  1. Tover de kleuren terug is heel leuk gevonden. Simpel maar geniaal :-)
    Dat ga ik zeker ook eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weeral hele leuke, eenvoudige maar super ideeën. 'Tover de kleuren terug' is hier mijn favoriet! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste Juf Jana,
    Je hebt hele leuke ideeën. Ik heb een voorstel, ik sta ook in de 1ste kleuterklas en zou graag met jou dingen willen uitwisselen. Zie je dit zitten? Je laat me maar weten op het volgende e-mail: haubenrenata@gmail.com Alvast bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Profiteer van onze leningaanbieding, snel krediet binnen 72 uur en begin met het kiezen van uw nieuwe levensproject. We bieden leningen aan alle serieuze en eerlijke mensen tot 10 000 000 euro of dollars met een rentepercentage van 3%. Onze overdrachten zijn door de bank verzekerd voor transactiebeveiliging. Dus, als u financiële hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

    E-mail: georges.matvinc@gmail.com

    WhastApp : +33 756924191

    BeantwoordenVerwijderen